Serviciile noastre

Alegeți utilajemaramures.ro și aveți garanția lucrului bine făcut!
solutii

Săpături mecanice

Știm și înțelegem că lucrările de săpat pot fi o adevărată provocare pentru orice persoană. De aceea am înființat Utilaje Maramureș!

deszapezire

Deszăpezire

Odată cu venirea iernii una din cele mai problematice situații cu care se confruntă toată lumea este deszăpezirea.

solutii personalizate

Săpături contrucții

Pentru săpăturile fundațiilor trainice, fie că este vorba de construcții mici sau mari, utilajemaramures.ro este soluția potrivită.

utilaje 2

Servicii străzi și parcări

Curățarea străzilor și a parcărilor private este o activitate necesară pentru a asigura un mediu curat și sigur!

Nu ezitați să ne contactați acum!

Pentru a ne contacta, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile dvs. și unul dintre membrii echipei noastre va reveni la dvs. în cel mai scurt timp posibil.

  Întrebări frecvente despre serviciile noastre

  Află mai multe despre serviciile noastre de săpături mecanice, nivelare terenuri, dezapezire și curățenie stradală prin intermediul răspunsurilor la întrebările noastre frecvente.
  Noi deținem o gamă variată de utilaje pentru săpat mecanic, inclusiv excavatoare mici și mari, încărcătoare frontale, buldozere, mini excavatoare și camioane.
  Da, oferim servicii de nivelare a terenului pentru orice tip de teren, inclusiv pentru terenuri industriale sau comerciale.
  Da, suntem pregătiți pentru orice condiții meteo și deținem suficient echipament de dezapezire pentru a face față unei ierni grele.
  Da, avem experiență în gestionarea proiectelor de săpături pentru construcții de dimensiuni mari și suntem pregătiți să oferim servicii de săpături pentru orice proiect.