Servicii curățenie străzi și parcări

Servicii străzi - parcări

Curățarea străzilor și a parcărilor private este o activitate necesară pentru a asigura un mediu curat și sigur! Dar unde să te îndrepți atunci când ai un astfel de proiect de realizat?

Utilajemaramures.ro este prietenul de nădejde la care să apelezi de fiecare dată!
Punem la dispoziția celor care au nevoie utilaje moderne și personalul calificat.
Suntem pregătiți să oferim servicii de curățenie de cea mai înaltă calitate, pentru străzi și parcări primitoare, sigure și în siguranță.

Dispunem de utilaje de utilaje moderne, echipate corespunzător să facă față oricărei cerințe. Suntem capabili să curățăm o varietate de suprafețe!

Ne distingem prin calitate și oferim servicii de:

 1. Curățarea străzilor și trotuarelor;
 2. Curățarea parcărilor și garajelor;
 3. Curățarea deșeurilor și murdăriei de pe străzi și trotuare în urma evenimentelor publice sau privind activitățile comerciale;
 4. Curățarea deșeurilor și a gunoiului din zonele de joacă și/sau sportive;
 5. Curățarea și eliminarea zăpezii și gheții din zonele publice și private pentru a asigura accesibilitatea și siguranța;
 6. Curățarea zonelor industriale și comerciale pentru un mediu de lucru curat și sigur;
 7. Curățarea curților și terenurilor private pentru a le menține curate și în siguranță;
 8. Curățarea zonelor de acces în clădirile publice și private;

Utilajemaramures.ro servicii mereu peste așteptări!

Facem față oricărui proiect fie el mic sau mare și oferim servicii regulate în funcție de nevoile dumneavoastră. Nu mai ezita, lasă-ne pe noi să ducem munca grea la rezultate ireproșabile. Utilajemaramures.ro prietenul pe care-l suni când ai de făcut curat!

Pentru a ne asigura că obținem cele mai bune rezultate, utilizăm cele mai eficiente și mai sigure metode de curățare disponibile. Ne asigurăm constant și-i venim de hac oricărei murdării sau deșeu! Pentru că suntem conștienți de impactul negativ pe care produsele chimice de curățare le pot avea asupra mediului înconjurător, folosim doar produse Eco – Friendly. Cu noi faci bine nu doar spațiilor publice și private ci și mediului. Utilajemaramureș.ro folosește doar soluții ecologice și prietenoase cu mediul. Așadar, dacă aveți nevoie de servicii de curățare pentru străzile sau parcările dvs. private, nu ezitați să ne contactați.

1 +
Angajați Experți
1 +
Proiecte Completate
1 +
Industriile Deservite
1 +
Construcții
Despre Dedicația Noastră pentru Muncă de Calitate

VEDEM OAMENII NOȘTRI LA TREABĂ

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE UNEI ECHIPE DE PROFESIONIȘTI CARE PUNE ÎNTOTDEAUNA NEVOILE ȘI SATISFACȚIA CLIENȚILOR PE PRIMUL LOC!

Nu ezitați să ne contactați acum!

Pentru a ne contacta, vă rugăm să completați formularul de mai jos cu informațiile dvs. și unul dintre membrii echipei noastre va reveni la dvs. în cel mai scurt timp posibil.

  Întrebări frecvente despre serviciile noastre

  Află mai multe despre serviciile noastre de săpături mecanice, nivelare terenuri, dezapezire și curățenie stradală prin intermediul răspunsurilor la întrebările noastre frecvente.
  Noi deținem o gamă variată de utilaje pentru săpat mecanic, inclusiv excavatoare mici și mari, încărcătoare frontale, buldozere, mini excavatoare și camioane.
  Da, oferim servicii de nivelare a terenului pentru orice tip de teren, inclusiv pentru terenuri industriale sau comerciale.
  Da, suntem pregătiți pentru orice condiții meteo și deținem suficient echipament de dezapezire pentru a face față unei ierni grele.
  Da, avem experiență în gestionarea proiectelor de săpături pentru construcții de dimensiuni mari și suntem pregătiți să oferim servicii de săpături pentru orice proiect.